2017 őszi Fintech konferencia-ajánló

Az utóbbi évek egyik hívószava lett a Fintech, Magyarországon is egyre több vállalkozás, startup, pénzügyi szolgálató foglakozik a Fintech témakörével. UX tervező műhelyként mi is több Fintech projektben vettünk részt. Többek között a Simple alkalmazás UX és UI megújításán, az OTP eBizen és az MKB mobilappján dolgoztunk, illetve még közel 10 OTP projekt elindításában működtünk közre.
2017 őszén több konferencia középpontjában az innovatív Fintech megoldások állnak, az alábbiakban, a teljesség igénye nélkül ajánlunk pár Fintech konferenciát, amit érdemes figyelemmel követni.
eTrends Expo
E-commerce – M-commerce – Fintech – Marketing
Időpont: 2017. október 5.
Részletes program: https://etrends.hu/program
Az eTrends Expo első alkalommal kerül megrendezésre, a konferencia célja, hogy az online kereskedelem egyre gyorsabban változó világát és a benne rejlő lehetőségek bemutatása. Két teremben, mintegy 800 érdeklődőt várnak a konferencia szervezői, 30 előadó, valamint több mint 15 kiállító is részt vesz a konferencián. A konferenciára elsősorban az e-commerce, m-commerce, Fintech és a legújabb marketing praktikák világa iránt érdeklődőket várják.
 
E-Banking Summit & Expo
Időpont: 2017. október 11.
Részletes program: http://vezertalalkozo.com/e-banking-awards/
A konferencia a modern gazdaság működtetésének alappillérét jelentő szolgáltató szektorokat, az ICT cégeket, illetve a bankokat és biztosító-társaságokat kapcsolja össze.
A rendezvény betekintést nyújt a legújabb technológiák révén megnyíló lehetőségekbe, és a pénzügyi szolgáltatásokkal szembeni elvárások és igények változásaiba, illetve a kettő összhangjából megvalósuló innovációkba. Az idei évi konferencia fókuszában a digitális bankolás és a Fintech forradalom lesz, továbbá szó lesz a hazai Fintech piac feltételrendszeréről és ökoszisztémájáról, a mobil fizetési piac hazai helyzetéről.
A konferencián az Ergomániától dr. Rung András ad elő „7 UX főbűn, hogyan ne baltázzuk el pénzügyi projektünket” címmel.
 
MONEY Lounge #1 – Finance & Future
Időpont: 2017. október 12.
Részletes program: https://www.facebook.com/events/1892362511014909/
Az első UNIQA Money Lounge meetupon a Fintech és insuretech legelemibb kérdéseit boncolgatják a pénzügyi és startup-világ vezető szakembereivel, pszichológusokkal és gondolkodókkal. Örömmel látjuk, hogy egy innovatív ügyfelünk egy komoly Fintech rendezvény támogatójaként szerepel.
 
A Fintechen túl – Fintech, Blockchain, Bitcoin, Api
Időpont: 2017. október 16.
Részetes program: http://fintechzone.hu/a-fintechen-tul-api-psd2-blockchain-bitcoin/
Magyarország első blockchain és API konferenciáján szó lesz, hogyan alakulhat át a bankszektor a következő öt évben, mik lesznek a jövő technológiái és az új jelenségei a pénzügyi szektorban, illetve hogyan változik az új pénzügyi közvetítői rendszer. (A konferenciára sajnos már minden jegy elkelt.)
 
FinTechRadar Konferencia
Időpont: 2017. október 17-18.
Részletes program: http://fintechradar.hu/konferencia2/#program
FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar Fintech aktuális kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a Fintechnek még nagy lehetőségei vannak. A konferencián az Ergomániától dr. Rung András ad elő „Fintech UX trendek, Perszonalizáció és hangvezérlés” címmel.
 
Portfolio Banking Technology 2017
Időpont: 2017. november 16.
Részletes program: http://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-it/portfolio-banking-technology-2017/593/attekintes
A Potfolió konferenciáját elsősorban a bankok, Fintech cégek/startupok, IT fejlesztő és IT-biztonsági vállalatok és online kereskedőknek ajánlják.
A rendezvény középpontjában a bankkártyás megoldások mellett új fizetési szolgáltatások megjelenése és az ezt érintő technikai fejlesztések, jogi szabályozások vannak. Szó lesz továbbá a kriptopénzek és a Bitcoin technológiájának előretöréséről, a banki mobiltárcákról, az online hitelekről és a személyre szabható számlakondíciókról is.
 
HWSW mobile! mobiltermék-fejlesztési, fintech és IoT konferencia
Időpont: 2017. november 29-30.
Részletes program: https://www.facebook.com/events/438197126562934/
Idén két napos lesz a legnagyobb hazai mobiltermék-fejlesztési, Fiintech és IoT konferencia. Az első napon hagyományos konferencia-előadásokra készülnek a szervezők, 70 hazai és számos nemzetközi előadóval, a második napon workshopok lesznek, ahol 8 x 3 óra mélyebb és gyakorlatorientált foglalkozás vár a résztvevőkre.

Oszd meg velünk véleményed

    Kérem írd be üzenetedet

    Kérem írd be email címed!

    Kérem írd be üzenetedet

    Küld

    Website-okat, mobil applikációkat és szoftvereket tervezünk, hogy segítsünk megvalósítani üzleti céljaidat!

    Csapatunk

    Kapcsolat

    Kedves Ergo,

    A nevem
    . Az email címem
    . Üzenetem:

    ajánlott
    cikkek

    Tudj meg többet a témáról

    Clas Beese – a változás és növekedés kurátora

    2022. dec. 20. | 30 perc olvasás

    Képzeld el, hogy egy gyönyörű, fallal körülvett kert előtt állsz. A kapun keresztül belátsz a kertbe, ahol hajtásokkal teli növények, finom gyümölcsök, sőt öreg fák is vannak. Szeretnél belépni, de a ...

    Fintech UX a B2B-nek

    2021. márc. 30. | 16 perc olvasás

    A firenzei Pont Vecchio avagy Öreg Híd közel ötven üzletnek ad otthont. Szinte mindegyik ékszerész, vagy a szakmához kapcsolódik valamilyen módon. Egyesek drágaköveket, mások órákat vagy arany- és ezüst...