Goldenblog 9. lett az Ergománia tanácsadói kategóriában

 • Rung András
 • 2009. júl. 28.
 • 10 hozzászólás
 • 1 perc

A közel fél éves intenzív munka meghozta eredményét, és az Ergománia bekerült a Goldenblog legjobb 10 tanácsadói blogja közé. Az eredménynek azért is különösen örülök, mert a mezőnyben jó pár erős és régóta futó blog is megmérettetésre került. A versenyző blogok értékelése közt Berényi Konrád, az online marketing elismert szakértője így ír az Ergomániáról:

“Az internet a legtöbb ember számára a böngészőt és az azon keresztül elért weblapokat jelenti. De mennyire használható az éppen nézett oldal, mennyire ergonómikus a felülete? Mára számtalan cég és számtalan felhasználó gyárt weboldalakat, blogokat, így nagyon sokak számára hasznosak azok a tanácsok, amelyek ezen a blogon elérhetőek. Persze elsősorban létező weboldalak szétcincálásán keresztül vezet az út a tanuláshoz, így aztán lehet miről vitatkozni is – ebben pedig partner a blog írója.”


A SZERZŐRŐL

Rung András 2002 óta foglalkozik UX-szel. Az innovációt és az üzleti fókuszt mindig szem előtt tartja. Az első magyar webergonómiai könyv a Felhasználóbarát honlapok társszerzője. Cikkei a nemzetközileg is jelentős Smashing magazinban is megjelentek.

 1. nlite! Válasz
  "A közel fél éves intenzív munka"

  nem értjük a célzást....
 2. Gombos Zsolt (OMA) Válasz
  Gratulálok András! :)
 3. kollinz Válasz
  gratula, csak így tovább!
 4. Rung András Válasz
  @Gombos Zsolt (OMA) és kázé, köszi szépen!
 5. Rung András Válasz
  @nlite!: gondolom az intenzív munkával van gond:), mert a fél év az tény. Lehet, hogy nincs tengernyi bejegyzés, de elég sok meló egy ilyen posztot megírni. Persze jogod van ahhoz, hogy a végeredmény ne tetszen és azt itt bármikor el is mondhatod!:)
 6. nlite! Válasz
  Gondom nekem ugyan semmivel sincs, és személyeskedni sem akarok, mindössze furcsállom a intenzív munka kijelentést, egy szabadidőben, hobbiként vezetett blogon :)
 7. Rung András Válasz
  @nlite!: persze, nézőpont kérdése. Én a munkám szerves részének tekintem a blogírást=tudományos ismeretterjesztést, és valóban nem is megy gyorsan. Igaz élvezem nagyon a blogírást, de ez szerencsére a munkámra is igaz, úgyhogy itt sincs éles határvonal:)
 8. Bővíz László - JUEX Válasz
  Gratulálok András, csak így tovább!
  Hobbiblog, he-he, hát melyik nem az? :)
 9. Rung András Válasz
  @Bővíz László - JUEX: Köszi Laci, nekem mondjuk több ez, mint hobbi, bár időm valóban kevesebb van rá, mint szeretném.
 10. Rung András Válasz
  @Bővíz László - JUEX: Köszi Laci, nekem mondjuk több ez, mint hobbi, bár időm valóban kevesebb van rá, mint szeretném.

Szólj hozzá

 
Kérjük, írja be nevét!
Kérjük, írja be email hozzászólását!