Bevételnövelés kipróbált módszerekkel – ingyenes előadás

  • Rung András
  • 2012. júl. 3.
  • 4 hozzászólás
  • 2 perc

Hogyan segít?
Előadásunk célja, hogy segítsünk weblapok, alkalmazások tulajdonosainak, vezetőinek. Olyan módszereket mutatunk meg, amelyekkel ezek hatékonyabbak lehetnek, és több bevételt tudnak termelni gazdaságosan. A konverziónövelés leghatékonyabb módja, ha oldalunk, alkalmazásunk könnyen kezelhető és felhasználóbarát lesz. Korábbi munkáinknál (pl. telenor.hu, markabolt.hu stb.) bebizonyosodott, hogy gondos tervezéssel a bevételnövekedés még ilyen nehéz időkben is elérhető.

Referenciák
Tekintse meg referenciáinkat. Nem amatőröktől fogja kapni a segítséget. Nem csak az áttervezéshez értünk, hanem az előadáshoz is. Az előadásokat dr. Rung András tartja, aki 10 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon. Előadásokat tartott a Ringiernek, és a Hvg-nek szakmai képzésein (Hvg online sikerkalauz konferencia, Hvg tartalommareketing konferencia) keresőoptimalizációs konferenciákon is rendszeres előadó (pl. Keresőmarketing nap).

Miért ingyenes?
Nekünk is érdekünk, hogy a webes, szoftveres szakmai képviselői képben legyenek. Szívesen adjuk a tudást. Aki szeret maga szerelgetni, annak ez is elég, akinek többre van szüksége, az pedig így tudja, hogy kihez kell fordulni. Ne féljen, utána nem fogjuk zaklatni, az előadás után küldünk egy dokumentumot további tippekkel, és szólunk, ha újra lesz előadás.

Hogyan lehet jelentkezni?
Küldjön az info@ergomania.hu címre egy emailt.  Július 22. éjfélig lehet jelentkezni.

Mikor lesz?
Mivel nyáron sokan szabadságon vannak, ezért akkor szeretnénk tartani, amikor tényleg ráérnek az emberek. Lehetséges időpontjaink:

Július 23-27, illetve július 30 és augusztus 3 közt délután 6-kor.

Szavazzon anoním módon a doodle felületén, hogy Önnek mikor jó, vagy írja bele jelentkezési emailjébe. A végleges időpontot időben jelezzük a jelentkezőknek. Az időpontról szavazni július 15. éjfélig lehet, de jelentkezni lehet egész július 22. éjfélig. Lehet időpont  megjelölés nélkül is jelentkezni.

Hol lesz?
A jelentkezők számának függvényében választunk budapesti belvárosi helyszínt.

Addig is olvasnivaló a témában nálunk
Ingyenesen letölthető webshoptervezési leírás
Jelentős eladási hatákonyságnövelés néhány nap munkával
Pénztermelő webshopok I.: termékoldalak
Értékesítés ajánló rendszerekkel
Formok az utunkban
Gördülékeny fizetés
Interjú a webergonómiáról

És másoknál
A hasznáhatóságra költött pénz és a konverziónövekedés összefüggései
A használhatóságba fektetet pénz hogyan fiadzik
Keresőoptimalizálás és használhatóság kapcsolata


A SZERZŐRŐL

Rung András 2002 óta foglalkozik UX-szel. Az innovációt és az üzleti fókuszt mindig szem előtt tartja. Az első magyar webergonómiai könyv a Felhasználóbarát honlapok társszerzője. Cikkei a nemzetközileg is jelentős Smashing magazinban is megjelentek.