Áttervezés magyaroknak beharangozó

  • Rung András
  • 2011. nov. 7.
  • nincs hozzászólás
  • 1 perc

A használhatóság világnapján a budapesti Bazaar Klubban (VII. kerület, Dohány u. 22-24.) fogok 2011. nov. 9.-én szerdán 19 órakor Áttervezés magyaroknak címmel előadást tartani, amely az alábbi gondolatmenetre lesz felfűzve:

Logikusan hangzik, hogy minden áttervezés jobbító szándékkal történik. Mi másért hajtanánk végre bármilyen változtatást, semmint hogy jobb legyen a weblap, az alkalmazás, mint előtte. De mennyire könnyű ez? Mennyiben más, mint a teljesen az alapoktól való tervezés? Ha jobbítunk, akkor milyen területekre kell figyelni? Létezik-e jó felhasználói élmény jó használhatóság nélkül? Vannak-e nekünk magyaroknak speciális igényeink, szokásaink a webbel kapcsolatban, amit figyelembe illik, sőt kell venni? Az előadás ezeket a kérdéseket feszegeti, ha kimerítő és végképp megnyugtató válaszokat nem is tud adni minden esetben.

Bővebb információ a programról


A SZERZŐRŐL

Rung András 2002 óta foglalkozik UX-szel. Az innovációt és az üzleti fókuszt mindig szem előtt tartja. Az első magyar webergonómiai könyv a Felhasználóbarát honlapok társszerzője. Cikkei a nemzetközileg is jelentős Smashing magazinban is megjelentek.

Szólj hozzá

 
Kérjük, írja be nevét!
Kérjük, írja be email hozzászólását!